Назад до Началната страница

Mobirolo

Mobirolo e италианска компания създадена през 1966 г. в занаятчийска лаборатория в Реджо Емилия, малък град в северната част на Италия. От този момент технологичното експериментиране, твърдата отдаденост, прецизното внимание към детайлите, иновациите и постоянните естетически изследвания винаги ще бъдат насоките в историята на Mobirolo. Благодарение на тях Mobirolo днес се счита за една от водещите компании за производство на стълби с високо качество и естетика.

1970: заедно с производството на прибиращи се стълби, Mobirolo започва да търси нови технологични и стилистични решения. Линията "Spiral" е представена на пазара: селекция от спирални стълби, замислени да хармонизират функционалността и естетиката във вертикален смисъл.

1980: Следвайки промяната на културните настроения и тенденциите в изкуствата, архитектурата и интериорния дизайн, Mobirolo въвежда линията "Open": съвременна повторна интерпретация на традиционните дървени стълби, за да трансформира класическата идентичност на продукта в едно парче мебел за съвременното жилищно пространство.

1990: Нови графични линии и някои промишлени материали ще типизират линията "Modular": най-висшият израз на промишления и архитектурен дизайн: чрез експериментирането и прилагането на нови материали за структурите, като алуминий и прозрачен поликарбонат, Mobirolo създава нов вертикален дизайн.

Филтри
10 Продукта
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
На страница по:
loading...