Назад до Строителен център

Железария

В железарията на можете да намерите богато разнообразие от крепежни елементи, инструменти, електро-материали и машини на водещите световни производители с гарантирано качество и надеждност при употреба.

  • Крепежни елементи за строителството, машиностроенето, товаро-подемни дейности, дървени конструкции и климатизация и др. Работим с изявени марки производители като FISCHER , SPAX-S, AMIG и други.

  • Ръчни инструменти на водещи производители като GEDORE, FELO, Force, KNIPEX и други. На място в магазина може да получите подробна информация за всичките продукти и възможностите им.

  • Машинирежещи, металообработващи, дървообработващи пробивни и акумулаторни машини и други. Можете да получите подробна информация за цялата гама машини, които се предлагат при нас, както и да поръчате вече избран от вас артикул на водещите марки в бранша: BOSCH, MAKITA и SPARKY.

  • Лепила ,уплътнители и PU-пяни на световни марки с доказани качествени характеристики като BISON ,SIKA и CERESIT.

  • Електро-материали с присъствие на основните марки в бранша. В магазинът можете да намерите: осветителни крушки, електрически ключове и контакти, кабели и проводници и други продукти от сегмента.
Работно Време:

Понеделник до Петък - от 8.30 до 18.00

Събота - от 8.30 до 14.00

Неделя – почивен ден

Други Обекти

Бояджийница

Бояджийница

Профилиран магазин за професионални бояджийски инструменти, голямо разнообразие на бои, лакове, латекси и много други продукти свързани с довършителните и ремонтни дейности.

Под наем

Под наем

Можете да наемете срещу депозит някои от следните продукти:

Стълби - двураменни и трираменни - моб.тел. +359 886 841 857

Заваръчен апарат за PPR-тръби - моб.тел. +359 886 841 857

Машини: къртач, перфоратор, винтоверт - моб.тел. +359 888 136 190

 

loading...